کمپانی سنترال،تولیدی فلاش تانک آبکاری شده در استان البرز

آشنایی با انواع فلاش تانک

کمپانی سنترال

زمان مطالعه 1 دقیقه

آشنایی با انواع فلاش تانک
⚫️ فلاش تانک چیست و به چه‌کار می‌آید؟

فلاش تانک به‌عنوان یک محفظه پلاستیکی یا فلزی تعریف می‌شود که قابلیت ذخیره‌سازی آب را داشته و می‌توانند از این آب در مواقع مختلف برای شستن توالت استفاده کنند. این ابزارها در طرح‌ها و مدل‌های مختلفی طراحی و ساخته می‌شوند که انتخاب آن‌ها به فاکتورهای مختلفی بستگی دارد. فلاش تانکها معمولاً به‌صورت توکار و برخی نیز به‌صورت روکار استفاده می‌شوند که در این بین روکار قدیمی‌تر هستند و عموماً عملکرد آن‌ها به‌صورت مکانیکی انجام می‌شود. درحالی‌که نوع توکار آن‌ها از قابلیت‌های بیشتری برخوردار است.

⚫️ آشنایی با نحوه عملکرد فلاش تانک

به‌طورکلی می‌توان اذعان نمود که عملکرد فلاش تانک به این صورت است که آبی که در مخزن فلزی یا پلاستیکی آن ذخیره می‌شود هنگام استفاده و به‌محض فشرده شدن کلید و یا کشیده شدن اهرم، با فشار تخلیه می‌شود و به‌این‌ترتیب باعث از بین بردن آلودگی‌ها و شستشوی توالت به‌راحتی هرچه‌تمام‌تر می‌گردد. عملکرد ذخیره آب این سیستم نیز بدین‌صورت هست که فلاش تانک که شامل یک درپوش است می‌تواند با وزن آب جلوی سرازیر شدن آن را گیرد و زمانی که ضامن کشیده می‌شود درپوش برداشته‌شده و آب آزاد خواهد شد. البته تا زمانی که آب داخل مخزن خالی نشده باشد شناور متصل به مخزن، درپوش را بالا نگه‌داشته تا آب کاملاً خارج شود و بعدازاین کار درپوش مجدداً روی لوله مجرای آب را می‌پوشاند و به‌این‌ترتیب آب وارد مخزن می‌شود. جالب است بدانید که در قدیم فلاش‌تانک‌ها تنوع زیادی نداشته و انتخاب‌ها بسیار محدود بود، اما رفته‌رفته که میزان درخواست برای استفاده از این وسیله بیشتر شد انواع مختلف آن‌هم در پاسخ به نیاز مشتریان وارد بازار شد. آب‌شویه آب را در مخزن ذخیره می‌کنند ازاین‌رو استفاده از آن‌ها باعث صرفه‌جویی در مصرف آب نیز می‌گردد. از سوی دیگر استفاده از این محصول باعث تمیز نگه‌داشتن مداوم سرویس‌های بهداشتی می‌شود و همین موضوع خطر ابتلا به بیماری‌های ناشی از آلودگی سرویس بهداشتی را تا اندازه زیادی کاهش می‌دهد.

⚫️ فلاش تانک روکار

به‌طورکلی می‌توان فلاش‌تانک‌های روکار را ازجمله از نمونه‌های قدیمی این دستگاه‌های ذخیره آب دانست که به‌صورت آزاد بر روی دیوار نصب می‌شود و در دسترس قرار دارد. درواقع شاید بزرگ‌ترین مزیت استفاده از نوع روکار این ابزارها این باشد که دسترسی به آن‌ها آسان است و در صورت بروز مشکل، به‌راحتی می‌توان نسبت به تعمیر و تعویض آن اقدام کرد. همچنین در استفاده از این نوع فلاش تانک‌ها قرار گرفتن وزنشان در داخل دیوار بسیار یا اهمیت هست، لذا می‌توان بدون نگرانی اندازه‌های بزرگ را هم برای مخزن این سیستم‌ها انتخاب کرد. از طرف دیگر لازم به ذکر است که مدل‌های توکار برای فضاهای کوچک که نمی‌خواهیم بخش زیادی را به این وسیله اختصاص دهیم بسیار مناسب هستند و عملاً هیچ فضایی را اشغال نمی‌کنند اما اگر مشکلی در عملکرد آن‌ها ایجاد شود تعمیر و تعویض فلاش تانک کار سخت و هزینه بری خواهد بود. همچنین می‌توان اذعان نمود که سروصدای زیاد، اشغال کردن فضا، نمای نامناسب و اندازه‌های کوچک‌تر از ایرادات این مدل هستند.فلاش‌تانک‌های روکار یکی از آشناترین و در موارد زیادی، بهترین فلاش تانک بازار هستند که در هر بازاری به‌راحتی پیدا می‌شوند. این مدل از فلاش‌تانک‌ها کمی از فضای سرویس بهداشتی را اشغال می‌کنند و در زمان استفاده هم سروصدای بیشتری تولید می‌کنند اما در دسترس بودن فلاش‌تانک‌های روکار این امکان را فراهم می‌کند که اگر مشکلی پیدا کردند بتوان به‌راحتی آن‌ها را تعمیر و یا حتی تعویض کرد. همچنین مدل‌های روکار قیمت کمتری نسبت به مدل‌های توکار دارند بنابراین اگر به دنبال فلاش تانک ارزان‌قیمت هستید، این مدل از فلاش تانک‌ها می‌توانند علاوه بر رفع نیاز شما گزینه‌ای اقتصادی نیز برای خرید باشند.

⚫️ بررسی انواع فلاش تانک ازنظر تجهیزات و مدل
فلاش تانک دکمه‌دار

این نوع مخزن‌ها به‌عنوان ساده‌ترین و قدیمی‌ترین مدل شناخته می‌شوند که دارای یک دکمه برای تخلیه آب هستند. این دکمه به شکل مکانیکی عمل می‌کند و با فشار دادن آن یا کشیدن آن، کلیه آب مخزن خارج می‌شود.

فلاش تانک دو زمانه

فلاش تانک‌های دو زمانه به این دلیل با این اسم شناخته می‌شوند که امکان تخلیه آب مخزن را در دو زمان متفاوت فراهم می‌کند. در حقیقت، فرد می‌تواند در یک مرحله بخشی از آب و در صورت نیاز در مرحله دوم بخش دیگر را تخلیه کند.

فلاش تانک دو مخزنه

به‌طورکلی می‌توان اذعان نمود که مدل دوم مخزنه تقریباً عملکردی همانند مدل‌های دو زمانه دارند، با این تفاوت که این تجهیزات دارای دو مخزن جداگانه با دو ورودی جداگانه و با دو خروجی جداگانه هستند. معمولاً مخزن اولیه کوچک‌تر است که به تخلیه بخشی از آب اختصاص می‌یابد. همچنین در صورت نیاز کاربر می‌تواند محتویات مخزن دوم را نیز تخلیه کند. لازم به ذکر است که مدل‌های دو مخزنه برای صرفه‌جویی در مصرف آب بسیار مناسب می‌باشند. گفته می‌شود با استفاده از این محصول می‌توان ۵۰ تا ۷۰ درصد در مصرف آب صرفه‌جویی کرد.

فلاش تانک آنتی باکتریال

این تجهیزات همانند فلاش‌تانک‌های معمولی هستند و عملکرد آن‌ها نیز مشابه است؛ اما تفاوت آن‌ها به استفاده از مواد آنتی باکتریال در این تجهیزات برمی‌گردد که مانع از رشد باکتری و آلودگی در محیط می‌شوند. همین مسئله نیز علاوه برافزایش بهداشت محیط با افزایش قیمت نسبت به انواع مدل‌ها معمولی نیز ارتباط دارد.

فلاش تانک خودکار یا خودکار

این نوع فلاش تانک‌ها همان‌طور که از نام آن پیداست اتوماتیک عمل می‌کنند و نیازی به فشردن دکمه نیست. این فلاش تانک‌ها پس از خروج فرد یا باز شدن درب سرویس بهداشتی، به‌طور خودکار آب مخزن خود را تخلیه می‌کنند. استفاده از این مدل‌ها بسیار بهداشتی است چون نیازی به دخالت دست هم ندارد. برای مکان‌های عمومی انواع اتوماتیک بسیار مناسب هست چراکه از شیوع و گسترش انواع بیماری‌ها به‌خوبی جلوگیری می‌کند.

⚫️آموزش طریقه نصب فلاش تانک روکار

مرحله اول: سوار کردن قطعات بر روی مخزن فلاش تانک با توجه به همین مسئله به‌منظور نصب لوله فلاش تانک روکار پیش از هر کاری ابتداباید قطعات آن را بر روی مخزن سوار کنید. طبیعتاً برای این کار، پمپ تخلیه را داخل مخزن طوری قرار دهید که واشر آب‌بندی زیر آن قرار گیرد؛ سپس پمپ را با مهره محکم کنید. مرحله دوم: اتصال پمپ در مرحله بعد اتصال پمپ را باید به‌وسیله رابط دکمه‌فشاری که بر روی مخزن توسط کارخانه نصب‌شده است صورت پذیرد و از طریق حلقه بین رابط محور پمپ و دکمه‌فشاری، انجام دهید. مرحله سوم: نصب لوله‌ها و زانویی در آخرین مرحله از نصب فلاش تانک روکار، لوله‌ها را از پایین به هم وصل کنید و پس از نصب زانویی‌های ۲۵ درجه، مخزن را در زانویی جا بیندازید و محل بست روی مخزن را برای تنظیم درست سوراخ پیچ‌ها علامت‌گذاری کنید. سپس بست را از مخزن خارج کرده و به دیوار پیچ کنید. لازم به ذکر است که در فرایند نصب این نوع از سیستم‌ها دقت کنید که نحوه اتصال فلاش تانک به کاسه توالت را باید در مرحله کارگذاری سنگ توالت انجام دهید، چراکه بعد از نصب کاسه توالت نحوه اتصال فلاش تانک به کاسه توالت، امکان ندارد. لذا این مواردی است که باید حتماً در زمان‌ترمیم و ساخت توالت در نظر گرفته شود.

⚫️ نحوه نصب فلاش تانک توکار

به‌طورکلی بعد از تهیه ابزار موردنیاز، اولین قدم در نحوه نصب فلاش تانک توکار؛ مطالعه دقیق دفترچه راهنما هست. سپس با کمک مراحل زیر طریقه نصب را به‌صورت کلی و دقیق دنبال کنید. مرحله اول: نصب قطعات قطعه استپ را که به شکل ال انگلیسی هست، به کاسه توالت متصل کنید تا مانع بسته شدن مسیر آب در کاسه توالت شود. تا زمان کامل شدن نصب فلش تانک و اتصالات آن، درپوش قطعه را بر روی آن قرار دهید تا از ورود مواد زائد به آن جلوگیری شود. پس‌ازآن لوله‌ها را به‌صورت دقیق و محکم به یکدیگر چفت‌وبست کنید. به یاد داشته باشید که اتصال محکم و دقیق لوله‌ها، یکی از مراحل مهم نصب برای فلاش تانک توکار هست. همچنین قطعه فلوتر را مطابق با جهت انشعاب در جای خود ببندید و از بیرون مهره آن را محکم کنید. مرحله دوم: نصب طناب کششی و گره‌گیر از سوراخ روبروی فلوتر، طناب کششی و گره‌گیر آن را وارد کنید و آن را درون بست گیره‌ای قرار دهید. سپس مهره طناب کششی را داخل سوراخ جانبی طوری فشار داده و نصب کنید که جهت فلش آن رو به سمت بالا باشد. مرحله سوم: بررسی و تنظیم سیستمی فلاش تانک در این مرحله از طریقه نصب فلاش تانک توکار، سیستم را با دقت و بدون دست‌کاری مهره کاسه‌ای زیربدنه‌اش، منطبق بر لوله‌ها بررسی کنید و به‌اندازه ۱۰ الی ۲۵ میلی‌متر آن را به سمت پایین فشار دهید. همچنین بست پشتی را که از بالای مخزن فلاش تانک بیرون زده، علامت‌گذاری کنید؛ سپس بست را جدا کرده و آن را بر روی محل علامت زده قرار داده و جایگاه بسته شدن پیچ را بر روی دیوار سوراخ‌کاری کنید. مرحله چهارم: نصب قطعات پایانی اکنون فلش تانک را بر روی بست پشت طوری قرار دهید که لوله داخل خروجی پمپ قرار گیرد. در همین راستا لازم به ذکر است که در کل باید در نظر داشت که نصب و راه‌اندازی فلاش تانک توکار از روکار سخت‌تر هست و نیاز به حوصله و دقت دارد.

شما اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می‌دهید.